05 september 2011

Frokost


Uhmm... okkurt má ein hava niður um, áðrenn ein fer til arb og tað skal helst ikki at vera alt ov ósunnur... men summartíðir gongur tað als ikki eftir ætlan :s

Í dag bleiv tað hetta:

1 glas av sitrónvatni 
1 kóka egg
kornbreyði  
hvítleykssmør 
Gudbrandsdalenost 
3 vindrúur


Tað sær kanska ikki lekkurt út, men OMG tað smakkar væl! :D

Gudbrandsdalen er ein søtur norskur geitaost og hann smakkar sooo væl :D Uppskriftin er frá 1867. Tað eru 29% feitt í honum... 
Fyri 41,95 kr (minnist meg rætt) í FK í Hoyvík fært tú 500 g og tað er faktiskt ikki so nógv, um ein hugsar um allar hinar ostarnir...

Hvítleykssmøri er heimagjørt og tað hevur Mikkjal gjørt :D Tað smakkar nógv betri enn tað ein keypur í handlum og smakkar nógv av hvítleyks, sum eg dámi væl :D
Tilfarið er bara smør, hvítleykur og salt.

Sitrónvatn? Ja, tað sigur seg sjálv, ha? :p


Grundin til at eg leggi hetta út, er osturin! Keyp hann, smakka hann og elska hann ;)

Um tú roynur hetta, sigi mær frá, hvat tú heldur um tað :D

Takk fyri, at tú læs mítt blogg og hav ein góðan dag :D


@solmunde



Ingen kommentarer:

Send en kommentar