13 oktober 2011

Ein heitan kaffimunn with a twist hesa ársinstíð

Hesin spanski kaffispecialitetur er væl dámdur, serliga í Kandisku oyggjunum.
Sera hugnaligur at sita við saman við tínum kæru í hesum kalda veðrinum, kanska serliga í vikuskiftinum. Tað er squat av brennivíni í, so tú burdi ikki drukkið ov nógvar, um tú skalt koyra ;)
Serverast við smákøkum.

Barraquito Kaffi (1 persón)
2 spsk "kondenseret" mjólk
2 cl Cointreau
4 cl espresso ella sterkt kaffi
1 dl lett mjólk
dryss av kanelsukur

Stoyt 2 spsk "kondenseret" mjólkini í 1 glas. Stoyt varðisliga Cointreaui yvir mjólkina. Stoy síðani sera varðisliga tað heita kaffi´i yvir tað. Hita mjólkina, síðani skúma hana og stoyt so omaná og drússa kanelsukuri...
Viðmerkjast skal, at eg ikki brúkti kondenseret mjólk og hevði einki kanelsukur.


Má siga akkurát, sum er, mær dámar betur Café au lait v/appelsin smakki... 

Hopi, at tú roynur hetta og dámar tað, so væl gagnist :D
Takk fyri, at tú læs mín blogg og hav ein góðan dag :D

@solmunde

Kelda: Isabellsa, vild med hverdagen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar